Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
    А дали ще светят добре ? Иначе браво много добре са станали
    С ксенон съм, ама утре ще ги вържа, защото реално погледнато и аз засега не знам дали ще светят добре , хубавото е че самите рефлектори се открояват много хубаво и това ме обнадеждава, че ще светят доста прилично, а утре ще направя и снимки леко странично на фара, защото така изглеждат направо уникално.

Следваща стъпка от утре е разглобяване стоповете и габаритите за леко ъпдейтче и на тях, ще ви държа в течение!!!

Comment

• Не съм се изразил точно в предния си пост ... исках да напиша, че имам мерак да боядисам сърцето и маската в черно... някой правил ли го е ?
      Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

• Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
        Не съм се изразил точно в предния си пост ... исках да напиша, че имам мерак да боядисам сърцето и маската в черно... някой правил ли го е ?
        еми ето
        Attached Files
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

• браво Влади ти ще я реконструираш
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
            еми ето
            А това мислех да е следващата стъпка, обаче трябва първо да видя какъв цвят ще е, защото на мойта сива птица, това черно не се знае дали ще и отива

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
              еми ето
              Пффффф батенце лудница е.... определено ще играе спрея и по мойта
              Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

• Оооо и аз мислех това да правя.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Дайте идея моята дали да я направя така??? Или поне какъв цвят да боядисам сърцето???

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                    Дайте идея моята дали да я направя така??? Или поне какъв цвят да боядисам сърцето???
                    най-добре да е цвета на купето според мен
                    купува6 си такава боя и лак и на компресор я пръска6
                    преди това задължително 6курка
                    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

• Браво, наистина много й ходи така както е боядисана исках да попитам понеже видях че спомена за ксенони по-горе, имаше ли някакви проблеми при поставянето на късите? Защото при мен "шапчицата" която е вътре пречеше на крушката да влезе изцяло и трябваше да ги надя малко.. за стандартните фарове имам предвид
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD 2000

Comment

• Първоначално публикувано от Mitaka3228 Покажи съобщение
                        Браво, наистина много й ходи така както е боядисана исках да попитам понеже видях че спомена за ксенони по-горе, имаше ли някакви проблеми при поставянето на късите? Защото при мен "шапчицата" която е вътре пречеше на крушката да влезе изцяло и трябваше да ги надя малко.. за стандартните фарове имам предвид
                        Същото е и при мен, шапчицата, която обръща светлината на крушката към рефлектора опира леко в самата ксенонова крушка, ама засега не съм имал проблеми с това!!!(да чукна на дърво), че как всичко е тръгнало на зле не се знае как ще свърши!!!
                        Сега имам две лентички, които много приличат на хартиени, обаче светят в син цвят и обмислям къде да ги боцна вместо габарит??? А ето и снимки от днес на светло:
                        Attached Files

Comment

• интересува ме как се свалят старите фарове,сваля ли се предната броня.поръчах си от 270 лв.

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                            Дайте идея моята дали да я направя така??? Или поне какъв цвят да боядисам сърцето???
                            Бате гледам, че долу горе едни и същи цветове са ни колите ето ти снимка как изглежда моята със боядисани маска и сърце ти си прецени дали е добре... мен лично много ме радва asd dqw asd асд кофтито, е че ги пръснах само със матов спрей без да ги мина с лак отгоре и боята се излющи 30мин след като засъхна...
                            А да те запитам ти какъв спрей използва за затъмняване на стъклата на фаровете и пробва ли ги вече как светят ?

Comment

• Първоначално публикувано от pazoialeks Покажи съобщение
                              интересува ме как се свалят старите фарове,сваля ли се предната броня.поръчах си от 270 лв.
                              предната броня трябва да се сваля за да се демонтират и монтират новите фарове, колегата GoPlay е направил снимка на тази операция http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=31126&page=9

Comment

• много благодаря за помощта

Comment

Working...
                                X